Pearl® Waterless

Pearl Waterless International     

 

Pearl® Global Limited är Europas ledande tillverkare av miljövänliga fordonsvårdsprodukter!

 

Pearl® Waterless
Vårt Waterless sortiment utvecklas kontinuerligt och omfattas av de allra senaste rönen inom forskningsutvecklingen vad gäller rengöring, polering och skydd av fordon - framtaget och utvecklat för både professionella användare och enskilda konsumenter.
Konceptet är mycket framgångsrikt i hela världen och levereras till över 100 länder.

Pearl® Waterless i Sverige
Nu bygger vi upp ett nätverk av svenska återförsäljare för Pearl® Waterless RTU (Ready to Use). Det finns även möjligheter att med vår hjälp sälja Pearls kvalitetsprodukter under ditt eget varumärke.

Direktförsäljning
Via vår mycket populära näthandel. Genom samarbete med DHL har vi lyckats få ner fraktkostnaden till endast 49:- (fraktfritt för beställningar över 500:-).Varför Pearl® Waterless?
Det korta svaret är att produkterna fungerar så bra!  Alla Pearl® Waterless biltvättsprodukter är helt ofarliga och vattenbaserade.  Detta gör dem mycket miljövänliga och säkra att både använda och förvara.  De är tillverkade enligt högsta branschstandard, ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004 och helt enligt senaste EU-direktiven.  Alla våra produkter stöds av nuvarande säkerhetsdatablad vilka garanterar säker användning, förvaring och distribution till våra återförsäljare och konsumenter. Pearl® är ett registrerat varumärke.  Medlemskap i handelskammaren stöder proaktiva åtgärder som vidtas för att säkerställa produkternas kvalitet och att en hög servicenivå upprätthålls.

bilvård